Hannah

De horeca ‘kriebel’ heb ik overgekregen van mijn ouders. Ik ben met de paplepel grootgebracht met gastronomie en heb dit nooit meer losgelaten. 

Op mijn 14 jaar ben ik overgeschakeld naar de hotelschool, voor mij niet zonder slag of stoot. Maar door de stages die ik mocht lopen bij Comme Chez Soi en Boury, heb ik helemaal mijn weg gevonden en mij verder ontwikkeld in de keuken. Waarom nu net L'oh? Graag wou ik terecht komen in een jong en dynamisch team. Door dat ik Leen en Simon eerder leerde kennen, had ik al snel door wat mijn volgende doel was, terecht komen in het L’oh team. Nu kan ik vol enthousiasme hier verder. En mijn passie? bakken! Van kleins af aan heb ik samen met mijn mama in de keuken vanalles gemaakt. Ze is nog steeds de eerste om te proeven of de eerste noodlijn als ik ergens vastzit. Mijn mama trots zien is alles wat ik nodig heb om mijn passie hierin verder te zetten!