Overslaan en naar de inhoud gaan

Het contact met de gasten, de liefde voor wijn en mijn passie voor digestieven waren mijn grootste drijfveren om voor zaal te kiezen in plaats van keuken.

Mijn liefde voor wijn ontstond al tijdens de eerste reis met de hotelschool naar de Champagnestreek.  Ik was toen als 16-jarige zo verwonderd over alle smaken, geuren en kleuren. Tot voor kort werkte ik bij Broekmans, waar ik onder andere tastings gaf in verschillende whisky's, cognacs, rums …  De lokroep van te werken in een jeugdig team met ambitie, in een hechte familie en terug veel contact met de gasten overtuigde me om te solliciteren voor de functie van zaalverantwoordelijke bij L’ oh. Samen met gastvrouw Leen, zal ik proberen onze gasten te verwonderen met leuke bijpassende wijnen en met een uitgebreide digestievenkaart met verborgen pareltjes.   

Ontdek onze Chef’s Table

Ben je gepassioneerd door het reilen en zeilen in de keuken?

Neem dan vanaf 7 personen plaats aan onze chef’s table

Meer over onze Chef’s Table