Menu

Simon kookt hedendaags, maar met een knipoog naar de klassieke keuken.

Maak uw keuze uit onderstaande menu's.

L' oh brengt ook gastronomie bij u thuis tijdens de feestdagen.

Laat u verwonderen door onze afhaalgerechten.

Menu Feestdagen

Mondvermaakjes 
Kroketje Guacamole
€ 2.50
Macaron van gebrande sesam & terrine van ganzenlever
€ 2.50
Noordzeegarnaal – scharrelei
€ 3.00
Croque Coppa wild zwijn – truffel - knolselder
€ 2.00
Kaviaar 'Imperial Heritage' 10 gram
€ 20.00
Voorgerecht 
Noordzee krab – parelcouscous – groene kruiden*
€ 22.00
Tataki van hert – bulgur – rode biet – ganache foie
€ 24.00
Tartaar kalf “Jos Theys" – rettich – ponzu*
€ 20.00
Tussengerecht 
Kreeftenroomsoep – Noodzeegarnalen (1L)
€ 12.00
Pastinaakvelouté – secreto
€ 11.00
Bouillabaisse - wortel – kreeft – schelvis - kroepoek*
€ 25.00
Mechelse koekoek – champignon – zwezerik – mouseline*
€ 22.00
Leng in’ t groen – brandade - groenten*
€ 20.00
Hoofdgerecht 
Holstein Filet pur “St. Vith"*
€ 22.00
Hertenkalf – rode kool – appel & veenbes
€ 27.00
Noordzee rog - Noilly Prat*
€ 24.00
Kwartel gevuld – bospaddestoelen
€ 22.00
Dessert 
Verrine vanille – praliné & passievrucht
€ 10.00
Kaasbordje Kaasaffineurs Van Tricht
€ 12.00
Hagelandse appel – rozijn & kaneel
€ 8.00
Extra's 
2 artisanale broodjes pp incl. boter
€ 2.25
Verse aardappelkroketten per stuk
€ 0.40
Champagne Moussé fils - L’Or D’Eugène
€ 26.00

Wenst u de gerechten op te waarderen met Imperial Heritage kaviaar?  We hebben de beste pairings met een ( * ) aangeduid.

Hoofdgerechten geserveerd met aangepast groentegarnituur, saus & verse aardappelkroketten (5pp).

Aangepaste wijnen op aanvraag steeds verkrijgbaar.

Bestellingen Kerstmis voor 16 december.

Bestel hier je menu

Wij bevestigen steeds uw bestelling.

Afhaling
24/12 tussen 13 uur en 15 uur
 

À la carte - vanaf 17 oktober

Voorgerecht 
Terrine van rog / kreeft / waterkers
€ 24.00
Langoustine & rundstartaar / vinaigrette tomaat / Jalapeño
€ 28.00
Fazant / Umeshu / knolselder
€ 24.00
Tarbot / linguine / Imperial Heritage Kaviaar
€ 35.00
Hoofdgerecht 
Tarbot / winterprei & shiitake
€ 36.00
Kreeft / verse pasta / groentenbouillabaisse
€ 36.00
Filet Pur / natuurjus
€ 36.00
Wilde duif / Conference / Pomme Dauphine
€ 34.00
Dessert 
Jonagold / biscuit / melk “het Nijswolkje”
€ 11.00
Chocolade / caramel / dadels
€ 11.00
Keuze van artisanale kazen ‘Van Tricht’
€ 15.00

Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu.
Van al onze gerechten bestaat een vegetarische variant. 
Vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel Menu L’oh.

 

Lunchmenu
‘s Middags serveren wij naast de vaste kaart een wisselende lunch naar inspiratie van de chef.

Prijzen

2-gangen 
€ 35,00
Begeleidende wijnen 
€ 14,00
3-gangen 
€ 40,00
Begeleidende wijnen (excl. dessertwijn) 
€ 14,00
All-in 
€ 59,00
Kaas i.p.v. dessert 
€ 6.00
Kaasdegustatiebord 
€ 10,00

Onze all-in formule bestaat uit een huisaperitief, begeleidende wijn bij voor-en hoofdgerecht, een flesje water (0,5l) en mokka.

Graag houden wij ook rekening met vegetariërs, allergieën en speciale wensen.  Gelieve dit even te melden bij reservatie, zo kunnen wij ons uiterste best doen om het menu aan te passen.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.

Menu L'oh - vanaf 17 oktober
Terrine van rog / kreeft / waterkers
Fazant / Umeshu / knolselder *
Gebrande kastanje / Jeruzalem artisjok / curry **
Coquille / Duroc de Riegel / Brussels lof ***
Wilde duif / Conference / Pomme Dauphine
Jonagold / biscuit / cremeux “het Nijswolkje"

Prijzen

3-gangen (zonder *- ** en ***) 
€ 50,00
Begeleidende wijnen (3) 
€ 21,00
4-gangen (zonder ** en ***) 
€ 62,00
Begeleidende wijnen (4) 
€ 28,00
5-gangen (zonder ***) 
€ 70,00
Begeleidende wijnen (5) 
€ 35,00
6-gangen 
€ 81,00
Begeleidende wijnen (6) 
€ 41,00
Kaas i.p.v. dessert 
€ 8.00
Supplement keuze van artisanale kazen 
€ 15,00

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel menu L'oh, startend vanaf 4-gangen.

Graag houden wij ook rekening met vegetariërs, allergieën en speciale wensen.
Gelieve dit even te melden bij reservatie, zo kunnen wij ons uiterste best doen om het menu aan te passen.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.  

Ontdek onze Chef’s Table

Ben je gepassioneerd door het reilen en zeilen in de keuken?

Neem dan vanaf 8 personen plaats aan onze chef’s table

Meer over onze Chef’s Table

Website door The Remedy