Menu

Simon kookt hedendaags, maar met een knipoog naar de klassieke keuken.

Maak uw keuze uit onderstaande menu's.

A la carte

Voorgerecht 
MOWI ZALM / Hangop “Melkerhei” / Amalficitroen
€ 27.00
TARTAAR RUND / langoustine / tomaat
€ 32.00
PALING / Yama Unagi / boterboon
€ 27.00
FAZANT / truffel / witloof
€ 27.00
RAVIOLI OSSOBUCO / Madeira / Parmigiano Reggiano 24m
€ 27.00
Hoofdgerecht 
ZEETONG op graat
€ 40.00
TARBOT / Waterkers / beurre blanc
€ 42.00
HERT / rösti / tonkaboon
€ 36.00
HAAS “FILET & HAZENPEPER” / Houwaarts lof / polderaardappel
€ 45.00
WAGYU ‘PUUR WAGYU’ / pont neuf
€ 70.00
Dessert 
FORÊT NOIRE BY L’OH
€ 16.00
TARTE TATIN Vanille ijs / Calvados
€ 16.00
KOFFIE / mascarpone / Hagelandse peer
€ 15.00
VAN TRICHT Keuze van artisanale kazen
€ 15.00

Door de huidige coronamaatregelen zijn wij verplicht te sluiten om 23 uur.  

Helaas kunnen wij enkel aan bepaalde allergenen tegemoet komen, enkel als ze niet te ingrijpend zijn voor de signatuur van onze keuken.    Allergieën, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij op voorhand door te geven. Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 aan te rekenen.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.  

Restaurant L’oh brengt gastronomie aan uw tafel tijdens de feestdagen.

Menu L'oh 4-gangen 

€65

 

Laat u verwonderen door onze afhaalgerechten.

Feestdagen - vrijdag 24 - zaterdag 25 december

Mondvermaakjes 
Apero L’oh (3 hapjes team L’oh)
€ 10.00
Softshellkrab – panko - lookdip
€ 4.00
Terrine van ganzenlever – gerookte paling – sukiyaki
€ 6.00
Tartaar Wagyu - Imperial Heritage caviar – crème fraîche
€ 8.00
Aardappel 'Moscovite'– Imperial Heritage caviar
€ 8.00
Cappuccino van strandkrab & venkel
€ 4.00
Kerstcocktail (gin - granaatappel - rozemarijn)
€ 11.00
Voorgerecht 
Gemarineerde St–Jacobsnoot – groene appel – radijs – quinoa
Tussengerecht 
Pladijs – winterprei – jus van langoustine
Hoofdgerecht 
Hertenkalf – amandel - Mosterd 'De Ster'
Dessert 
Passievrucht – origine chocolade - noten
€ 65.00
Extra gerechten 
Gevulde fazantenborst – truffel – vijg - Brussels lof
€ 18.00
½ kreeft - polenta – gebrande prei & bimi
€ 25.00
Bisque van kreeft – groene kruiden (per liter)
€ 13.00
Extra's 
Kaasselectie Van Tricht – assortiment van 5 kazen – brioche - compote
€ 15.00
2 flessen wijn geselecteerd door Leen en haar team
€ 35.00
3 flessen wijn geselecteerd door Leen en haar team
€ 55.00
Champagne Moussé fils - L’Or D’Eugène
€ 35.00
Huisgemaakte koffiemignardises (3 pp)
€ 9.00
Artisanale broodjes (2 pp)
€ 3.00
Verse aardappelkroketten per stuk
€ 0.50
kindermenu op aanvraag
€ 25.00
Vegetarisch menu op aanvraag
€ 65.00

Bestellen kan via info@l-oh.be, ten laatste op zondagavond 19 december.   

Het hoofdgerecht wordt geserveerd met aangepaste groenten, saus & 5 verse aardappelkroketten per persoon.

Helaas kunnen wij enkel aan bepaalde allergenen (schaal/schelpdieren - vis ) tegemoet komen, enkel als ze niet te ingrijpend zijn voor de signatuur van onze keuken. 

Afhaalmoment op afspraak:
vrijdag 24 december  tussen 15.30 - 17.00 uur

zaterdag 25 december  tussen 10.30 - 11.30 uur

Plaatsen zijn beperkt.  Na bestelling geven wij u een exact uur van afhaal door, gelieve dit te respecteren. 

Wij bevestigen steeds uw bestelling.    

Lunchmenu
's Middags serveren wij naast de vaste kaart een wisselende lunch naar inspiratie van de chef.

Prijzen

3-gangen 
€ 40,00
Begeleidende wijnen (excl. dessertwijn) 
€ 16,00
All-in (*) 
€ 65,00
Kaas i.p.v. dessert 
€ 10.00
Supplement keuze van artisanale kazen 
€ 15,00

Indien u wenst af te wijken van onze all-in formule, wordt deze aanpassing  in rekening gebracht.   Helaas kunnen wij enkel aan bepaalde allergenen en dieëten tegemoet komen, enkel als ze niet te ingrijpend zijn voor de signatuur van onze keuken.  Allergieën, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij op voorhand door te geven. Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 aan te rekenen.

Om ons personeel de nodige rust te geven, sluiten wij de lunch af om 15 uur.  

*: incl. huisaperitief, begeleidende wijnen, een flesje water en mokka

Menu L'oh
MOWI ZALM / Hangop “Melkerhei” / Amalficitroen
PALING ‘BORREMANS’ / Yama Unagi / boterboon
POMPOEN / Beluga linzen / walnoot *
HERT / rösti / tonkaboon
KOFFIE / mascarpone / Hagelandse peer

Prijzen

4-gangen 
€ 67,00
Begeleidende wijnen (4) 
€ 32,00
5-gangen (met *) 
€ 79,00
Begeleidende wijnen (5) 
€ 40,00
Kaas i.p.v. dessert 
€ 10.00
Supplement keuze van artisanale kazen 
€ 15,00

Door de huidige coronamaatregelen zijn wij verplicht te sluiten om 23 uur.
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij hierdoor enkel menu L'oh in 5-gangen.

Tijdens de week kan u opteren voor à la carte - 4 of 5-gangen. 

Helaas kunnen wij enkel aan bepaalde allergenen tegemoet komen, enkel als ze niet te ingrijpend zijn voor de signatuur van onze keuken. Allergieën, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij op voorhand door te geven. Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 aan te rekenen.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.  

Ontdek onze Chef’s Table

Ben je gepassioneerd door het reilen en zeilen in de keuken?

Neem dan vanaf 8 personen plaats aan onze chef’s table

Meer over onze Chef’s Table

Website door The Remedy