Menu

Simon kookt hedendaags, maar met een knipoog naar de klassieke keuken.

Maak uw keuze uit onderstaande menu's.

L' oh brengt ook gastronomie bij u thuis.

3-gangenmenu met bites  -  €39 

 

L'oh @ home : BubbelL'oh - zaterdag 5 december

Mondvermaakjes 
2 L'oh 'fingerfood'
Voorgerecht 
Catch of the day 'Noordzee' - gnocchi pompoen - paprika
Tussengerecht 
Coquille (3st.) - julienne - beurre blanc * optioneel €15 pp
Hoofdgerecht 
Hert - Brussels lof  - poivrade 
Dessert 
Tiramisu 2.0 L'oh
€ 39.00
Extra's 
Kaasbord - Belgische kazen 'Van Tricht'
€ 13.00
artisanaal broodje (per 2 personen)
€ 3.00
Champagne Moussé fils - L’Or D’Eugène
€ 25.00
Reichsrat von Buhl Pfalz Reserve Brut - Pfalz
€ 20.00
Anselmo Mendes- 3 Rios 2019- Vinho Verde, Portugal
€ 14.00
Weingut Dautel Weissburgunder 2018 - Duitsland
€ 15.00
Milan Ferk Sauvignon Blanc 2018 - Slovenië
€ 14.00
Franz Proidl Riesling Senftenberger Steilheit Alte Reben - Kremstal, Oostenrijk
€ 15.00
Candialle Chianti Classico La Misse 2013 - Toscane, Italië
€ 16.00
Villa Trasqua Chianti Classico Fanatico Riserva 2011 - Toscane, Italië
€ 24.00
Cave St. Maurice, Rocamp 2018 - Cevenne, Frankrijk
€ 13.00
Bibi Graetz - Casamatta - Toscana IGT
€ 13.00
2 flessen geselecteerd door Leen (1 wit -1 rood)
€ 30.00

Bestellen kan via info@l-oh.be, voor woensdagavond 2 december

Helaas kunnen wij enkel aan bepaalde allergenen (schaal/schelpdieren - vis - noten/soya) tegemoet komen, enkel als ze niet te ingrijpend zijn voor de signatuur van onze keuken. 

Afhaalmoment op afspraak:
zaterdag 5 demcember tussen 16 - 17.30 uur
 
Betaling kan ofwel:
1. het juiste bedrag cash in een briefomslag
2. per overschrijving op BE39 7370 4694 5619 met vermelding van afhaaluur en naam.

Plaatsen zijn beperkt.  Na bestelling geven wij u een exact uur van afhaal door, gelieve dit te respecteren. 

Bestel hier je menu

Wij bevestigen steeds uw bestelling.    

L’oh brengt ook gastronomie bij u thuis tijdens de feestdagen.

3-gangen €50 

Open ravioli Noordzeekrab – mango – Boemboe bali

*

Hertenkalf – zoutkorst gegaarde knolselder– duxelle

*

Hagelandse peer – speculaas – hangop

 

 

 

Feestmenu 24 - 25 december

Mondvermaakjes 
Apero L’oh - 3 hapjes
€ 10.00
Kaviaar “Imperial Heritage” 10 gram / 3 Blini’s
€ 22.00
Terrine van foie - rozijnentoast - compote
€ 5.00
Trio van kroketjes
€ 6.00
Voorgerecht 
Open ravioli Noordzeekrab – mango – Boemboe bali
Tussengerecht 
Gegratineerde ½ kreeft (250gr) * optioneel
€ 25.00
Lotte- kokos – kaffir & raapjes * optioneel
€ 22.00
Bisque van kreeft – groene kruiden * optioneel per liter
€ 13.00
Hoofdgerecht 
Hertenkalf – zoutkorst gegaarde knolselder– duxelle
Dessert 
Hagelandse peer – speculaas – hangop
Extra's 
3- gangen kindermenu
€ 25.00
Kaasselectie Van Tricht – assortiment van 5 kazen – brioche - compote
€ 15.00
Huisgemaakte koffiemignardises (3 pp)
€ 9.00
artisanale broodjes (2pp)
€ 3.00
Verse aardappelkroketten per stuk
€ 0.50
Champagne Moussé fils - L’Or D’Eugène
€ 25.00
Reichsrat von Buhl Pfalz Reserve Brut - Pfalz
€ 20.00
Anselmo Mendes- 3 Rios 2019- Vinho Verde, Portugal
€ 14.00
Krutzler - Welschriesling 2018- Burgenland, Oostenrijk
€ 13.00
Franz Proidl Riesling Senftenberger Steilheit - Kremstal, Oostenrijk
€ 15.00
Candialle Chianti Classico La Misse 2013 - Toscane, Italië
€ 16.00
Villa Trasqua Chianti Classico Fanatico Riserva 2011 - Toscane, Italië
€ 25.00
Claus Preisinger 'Kieselstein' - Burgeland, Oostenrijk
€ 14.00
Cave St. Maurice Rocamp - Cévennes, Frankrijk
€ 14.00
3 flessen wijn geselecteerd door Leen
€ 46.00

Bestellen kan via info@l-oh.be, voor zondagavond 20/12

Hoofdgerecht wordt geserveerd met aangepast groentengarnituur, saus & verse aardappelkroketten (5pp)

Helaas kunnen wij enkel aan bepaalde allergenen (schaal/schelpdieren - vis - noten/soya) tegemoet komen, enkel als ze niet te ingrijpend zijn voor de signatuur van onze keuken. 

Afhaalmoment op afspraak:
donderdag 24 december  tussen 15.30 - 17.00 uur

vrijdag 25 december  tussen 10.30 - 11.30 uur
 
Betaling kan ofwel:
1. het juiste bedrag cash in een briefomslag
2. per overschrijving op BE39 7370 4694 5619 met vermelding van afhaalmoment en naam.

Plaatsen zijn beperkt.  Na bestelling geven wij u een exact uur van afhaal door, gelieve dit te respecteren. 

Wij bevestigen steeds uw bestelling.    

Ontdek onze Chef’s Table

Ben je gepassioneerd door het reilen en zeilen in de keuken?

Neem dan vanaf 8 personen plaats aan onze chef’s table

Meer over onze Chef’s Table

Website door The Remedy